Penisförstoring

Penisförstoring

Det finns numera icke kirurgiska alternativ till penisförstoring för de män som vill ha en större penis. Självklart ska man vara nöjd med det man har, och storleken har inte betydelse dock finns det numera alternativ för de som trots allt inte är nöjda. Detta innebär så kallade icke invasiva alternativ. Nedan har vi listat de olika alternativ för penisförstoring som finns på marknaden.
Penispumpar: Skapar ett vakuum kring penisen som gör att blodflödet ökar. Du placerar en plasttub kring penisen där du sakta pumpar ut luften så att det blir lufttätt, ett vakuum. Detta ökade blodflöde kan ge en hårdare erektion tillfälligt då den används, och en större penis samt penisförstoring om du använder den under en längre period. Vissa kan välja att använda dem precis innan samlag, just för att få en hårdare och mer långvarig erektion.
Penis extender: Dessa penisförstorare drar ut penisens vävnad, dock behöver du använda den under längre stunder och under en längre period för att få en penisförstoring. Detta för att penisens vävnad måste utsättas för den utdragande effekten under en längre tid för att bli längre. Vissa kan du ha under löst sittande kläder, och under natten då du sover. De är ofta uppbyggda av en ställning som har gummiband fastsatta på sig, vilka sätts fast kring penisroten och penistoppen.
Penis piller: Det finns numera tabletter som används för att förstora penisen. De innehåller ämnen som tas upp av kroppen och bidrar till att blodcirkulationen i penisen ökar. Ett permanent ökat blodflöde till penisen, gör att vävnaden expanderar varav du kan få en penisförstoring.

Oljor och krämer: Krämer och oljor kan användas under förspel, eller innan samlag. Detta då man med hjälp av en kräm eller olja, vanligtvis innehållande ämnet L-arginin kan öka blodflödet till den plats man smörjer in den på. Oljor och krämer har ämnen som inte irriterar penisens känsliga hud, och kan sedan ge dig en hårdare erektion som varar längre. Detta får även penisen att se större ut och ger då en kortvarig penisförstoring och större penis.
Vi har provat lite olika produkter i dessa kategorier ämnade för penisförstoring, och upplever att beroende på hur mycket tid man vill spendera är olika alternativ olika bra. En penisextender och penispump kan ta tid, men detta tycker vi är det effektivaste sättet att få en penisförstoring på. Vill man under tiden få en större penis och en hårdare erektion är en olja att föredra eller en smaksatt kräm om man vill få det trevligare även för sin partner. Båda kan även med fördel användas under ett förspel.